Plavání je jednou z nejlepších forem cvičení, které poskytuje celkový trénink s minimálním dopadem zátěže na klouby. Pro ty, kteří hledají inovativní způsob, jak vylepšit svůj zážitek z vlastního bazénu, přichází revoluční možnost plavání s protiproudem.

Výhody plavání s protiproudem

Plavání s protiproudem je skvělá příležitost, jak si zlepšit kondici nebo se aktivně zrelaxovat po sportovním výkonu a proudem vody si nechat rozmasírovat celé tělo.
Pro plavání s protiproudem se obvykle využívá doplněk, který lze použít s filtračním systémem samotného bazénu. V případě bazénů Desjoyaux je to komponent nazývaný JD Aqua-Jet’s, který lze použít s celým sortimentem filtračních systémů Desjoyaux.

Menší bazén nevadí

Jak název napovídá, plavání s protiproudem vám umožňuje plavat na místě, což je určitě snadněji proveditelné řešení než stavět bazén dostatečně velký na to, abyste si v něm mohli regulérně zaplavat, i pokud máte rádi třeba zrovna sportovní plavání.

Nabízené varianty

JD Aqua JET'S je instalován s pomocí matice na výfukové trysce filtrační jednotky, která je součástí vašeho bazénu. Stačí si vybrat trysku, kterou chcete nainstalovat, v závislosti na vaší plavecké schopnosti. Dodávány jsou dva typy:

  • Tryska TURTLE: Relaxační plavání
  • Tryska DOLPHIN: Atletické plavání

Jednoduché použití

Výhodou tohoto systému je, to že protiproud se velmi snadno zapíná a vypíná pomocí tlačítka na pneumatické ovládací jednotce, která je přístupná z bazénu.

Rychlá a snadná instalace

Instalace je poměrně rychlá a montáž snadná. Takže se i vy brzy můžete nechat unášet na vlnách protiproudu. Věřte, že nebudete litovat.

Skvělé cvičení

Plavání s protiproudem je skvělým způsobem, jak zlepšit svou kondici, zhubnout nebo se jednoduše uvolnit a relaxovat.

Pokud máte doma bazén, určitě zvažte instalaci tohoto doplňku. Pohodlně si zpestříte a zefektivníte váš čas strávený ve vašem bazénu. A navíc už nebudete muset nikam cestovat, abyste si pořádně zaplavali.

Lelekovice

Hlavní 727/110,
Lelekovice 664 31, areál A1 Park

info@bazeny-morava.cz +420 602 717 977

Ostrava

Petřvaldská 1193/1,
Slezská Ostrava 710 00

info@bazeny-ostravsko.cz +420 733 182 263

Bratislava

Pestovateľská 230,
Bratislava 821 04, Slovensko

info@bazeny-desjoyax.com +420 733 182 263